Pēc pirmo 200 auto pārbaudes kampaņa «Pārsteidz ziemu!» turpinās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Normunds Rutulis

Kampaņa, kas norisinās piekto gadu pēc kārtas, aizvadītajā piektdienā, 21.oktobrī pie lielveikaliem A.Deglava ielā 67 un Saharova ielā 20a pulcēja tos autovadītājus, kuri vēlējās pārliecināties par sava auto tehnisko stāvokli pirms ziemas. Kampaņas laikā pārbaudi automašīnām veic kompetenti un sertificēti speciālisti no Latvijas Autonženieru asociācijas, kuri piektdien pārbaudīja teju 100 automašīnas, savukārt sestdien, kad kampaņa norisinājās pie lielveikaliem K.Ulmaņa gatvē 88a un Slokas ielā 115, pārbaudīto automašīnu skaits pieauga līdz vairāk nekā 200.

Kampaņas, kas aizvadītajos 4 gados izpelnījusies atzinību daudzu autovadītāju vidū (4 gadu laikā kopumā pārbaudītas vairāk nekā 3000 automašīnas), mērķis ir palicis nemainīgs, proti, autovadītāju uzrunāšana, uzsverot 5 drošības vaļus, uz kuriem balstās droša un pārliecinoša pārvietošanās ar auto pa Latvijas ceļiem ziemas periodā.

Katram kampaņas dalībniekam tiek sniegta informācija par automašīnas tehniskajiem aspektiem, kas garantē drošu braukšanu ziemā. Šos padomus izstrādājuši un ar tiem dalās Latvijas Autoinženieru asociācijas pārstāvji. Kampaņas divu nedēļu laikā visā Latvijā iespējams pārbaudīt akumulatora jaudu, riepu protektoru un spiedienu, lukturu augstumu un spuldžu intensitāti, kā arī saņemt vizuālu savirzes novērtējumu. Papildus tiek pārbaudītas vējstiklu slotiņas, kā arī katra kampaņas apmeklētāja automašīnas vējstiklu šķidruma tvertne tiek papildināta ar ziemai atbilstošu vējstiklu šķidrumu.

Kampaņas laikā ikvienam apmeklētājam tiek piedāvāta iespēja bez maksas nomainīt vējstiklu slotiņas. Katrs akcijas apmeklētājs, pēc sava auto pārbaudes, saņem tehnisko anketu, kurā atzīmēti pārbaudes rezultāti, kas automašīnas tehnisko nepilnību gadījumā autovadītājam ļauj jau informētam doties uz autoservisu, lai trūkumus laikus novērstu un pienācīgi sagatavotos drošai braukšanai rudens un ziemas laika apstākļos.

Kampaņā savu automašīnu paspējis pārbaudīt arī populārais dziedātājs Normunds Rutulis.

"Man šķiet, ka "Pārsteigt ziemu" esmu sagatavojies, jo savu auto nupat pārbaudīju. Speciālistu slēdziens - ziemai gatavs! Un kā ar Tavu auto?
Izmanto bezmaksas auto diagnostiku no Getz Nordic līdz pat 3.novembrim!" savā Facebook profilā raksta dziedātājs.

Foto: Normunds Rutulis

Nākamā kampaņas norises vieta – otrdien, 25.oktobrī no plkst.16:00-20:00 Jēkabpilī, stāvlaukumā pie lielveikala Brīvības ielā 108.

Vairāk informācijas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu