Uzņemot selfiju, puskaila studente ietriecas policijas automobilī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaužām nelāgi ceturtdien izgājis kādai studentei Teksasas štatā, ASV, - viņa auto vadīšanas laikā bija nolēmusi iepriecināt draugu ar pikantu selfiju, taču pārāk novērsās no ceļa un ietriecās policijas automašīnā, pēc kā tika arestēta.

19 gadus vecā Teksasas A&M universitātes studente Miranda Rādere trešdien nonāca aiz restēm pēc tam, kad mēģinājums uzņemt selfiju ar atkailinātām krūtīm beidzās ar ietriekšanos stāvošā policijas mašīnā. It kā ar to būtu par maz, Rāderes mašīnas apskates laikā likumsargi glāžu turētājā atrada arī atvērtu vīna pudeli, atsaucoties uz Braienas policijas departamenta paziņojumu, vēsta Reuters.

Sadursme, kura bija pietiekami smaga, lai izšautos drošības gaisa spilveni, notika netālu no universitātes pilsētiņā, kas atrodas apmēram 160 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Hjūstonas.

Kā vēlāk sacījis negadījumā iesaistītais policists, kad viņš tuvojies avārijas izraisītājas mašīnai, viņa centusies uzvilkt blūzi.

«Jautāju viņai, kādēļ viņa auto vadījusi izģērbusies, viņa atbildēja, ka vēlējusies izmantot brīdi, kad luksoforā deg sarkanais signāls, un uzņemt foto, ko nosūtīt draugam,» atskaitē raksta jaunkundzi arestējušais policists.

Rādere komentārus par notikušo pagaidām nesniedz. Policija atklāj, ka viņa arestēta par iespējamu sēšanos pie stūres reibumā, taču atbrīvota pret 2000 ASV dolāru drošības naudu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu