Porsche 911 ar vadītāja sēdekli vidū

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.autotrader.com

Lai cik iekārojams būtu Porsche 911, šim auto ir arī trūkumi un viens no lielākajiem ir šaurība aizmugurējā sēdeklī. Šī iemesla dēļ kāds auto entuziasts ir ķēries pie problēmas risināšanas un rezultātā ieguvis auto, kura aizmugurējiem pasažieriem vietas kājām ir atliku likām.

Iedvesmojoties no trīsvietīgā hiperauto McLaren F1, kompānija Trinity Motors 997.sērijas Porsche 911 Carerra S Cabriolet pārbūvējusi par mašīnu, kurā bez vadītāja ērti var iekāpt vēl divi cilvēki.

Foto: www.autotrader.com

Automobiļa pasūtītājs, kāds anonīms auto entuziasts, sākotnēji esot vēlējies Lamborghini ar vadītāja vietu centrā, taču šāds variants izrādījies pārāk dārgs, tādēļ nolemts par šādu mašīnu pārtaisīt 2010.gada Porsche 911 ar 16 tūkstošu jūdžu (25 700 km) nobraukumu. Pārbūvi Trinity Motors veica krietnu laiku atpakaļ, 2012.gadā.

Foto: www.autotrader.com

Kā raksta Jalopnik.com, Porsche pārbūve kopumā ilgusi 4000 stundas, turklāt auto izjaukts un saskrūvēts kopā vismaz 30 reizes, lai par iznākumu nebūtu jākaunas. Interesants aprīkojums ir sliežu sistēma, pa kuru sēdekli var piebīdīt tuvāk durvīm ērtai iekāpšanai un izkāpšanai.

Trīsvietīgais Porsche 911 kabriolets tagad pie kāda autodīlera Atlantā, Džordžijas štatā iegādājams par 53 491 ASV dolāriem. Kā norāda Jalopnik.com, šī auto iegāde tādējādi varētu būt izdevīgs darījums, jo analogs Porsche Carrera S Cabriolet vidēji maksājot 59 tūkstošus dolāru.

Foto: www.autotrader.com
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu