Kā Kens Bloks karalieni iztraucēja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Kopš BBC raidījumu Top Gear pameta tā ilggadējie vadītāji ar Džeremiju Klārksonu priekšgalā un e-komercijas giganta Amazon paspārnē izveidoja jaunu šovu The Grand Tour, ir izrādīta viena pilna BBC veidotā raidījuma sezona ar jaunu vadītāju kolektīvu un dažas The Grand Tour sērijas.

The Grand Tour neapšaubāmi ir spēcīgs produkts, veidots ar minimāliem ierobežojumiem un mazāk konservatīvā manierē nekā Top Gear. Tādēļ nav šaubu, ka Top Gear nāksies krietni vien pasvīst, lai spētu aizsniegties līdz The Grand Tour uzstādītajai latiņai. Nav šaubu, ka BBC centīsies, jo jau tagad sper pirmos soļus, par sevi atgādinot ar īpašu atskatu uz vienu no aizvadītās sezonas epizodēm, kurā Kens Bloks ar tautieti un raidījuma vadītāju Metu Leblanku pasažiera sēdeklī devās dūmojošā un ļoti skaļā izbraucienā pa Londonas pazīstamākajām vietām.

Tiem, kas seko līdzi Top Gear varoņu gaitām, šī epizode noteikti ir zināma, tomēr tagad raidījums savā YouTube vietnē ir ievietojis pilnīgāku šā materiāla versiju - tādu, kādai tai režisora skatījumā vajadzētu būt. Ja tev ir 10 minūtes brīva laika, tad nav labāka veida, kā tās izlietot. Ja laika nav, tad iesakām izbrīvēt un vēlreiz pavērot Kenu Bloku pie sava 850 zirgspēku Hoonicorn stūres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu