Pirmā informācija par Trampa dienesta limuzīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Vēl tikai nedēļa un tad stafeti no līdzšinējā ASV prezidenta Baraka Obamas stafeti pārņems Donalds Tramps. Viņš kļūs par vienu no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē, bet vienlaicīgi zaudēs privilēģiju pats kādu laiku sēsties pie auto stūres. Viņam tiks norīkoti speciāli apmācīti šoferi, kuri tad attiecīgi gādās, lai neoficiāliem mītiem apvītie, noslēpumainie Cadillac limuzīni prezidentu un viņa ciemiņus droši nogādātu galamērķī.

Kā jau minēts, par ASV prezidenta limuzīnu, ko dēvē par The Beast jeb Briesmoni, konkrētu ziņu un raksturlielumu nav, taču zemāk pievienotais video lieliski ilustrē tā galvenās īpašības un aprīkojumu.

Kāds ir The Beast un ko tas piedāvā

1. Līdzīgi kā slepenā aģenta Džeimsa Bonda dienesta auto, arī The Beast ir apgādāts ar ieroču sistēmām. To vidū ir asaru gāzes izsmidzinātāji un bise.

2. Mašīnas durvis un logi spēj aizturēt pat tās lodes, kas paredzētas bruņu caursišanai.

3. Auto salons ir hermētiski izolēts, tādējādi pasargājot pasažierus pat no uzbrukuma ar bioloģiskajiem vai ķīmiskajiem ieročiem.

4. Arī automobiļa grīda ir bruņota, lai kaitējumu nevarētu nodarīt arī zemē ieraktas mīnas.

5. Nolaižams ir tikai vadītāja logs - gadījumiem, ja nu nāktos braukt pa maksas ceļu.

6. Automobilī cita starpā tiek pārvadātas arī ar prezidenta asinsgrupu saderīgas asins rezerves.

7. Katrs The Beast eksemplārs maksā 1 - 1,5 miljonus ASV dolāru, taču to nevar iegādāties neviena privātpersona, lai cik turīga un bagāta tā būtu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu