Rīgā atjaunojas normāla satiksme. Snigšana mazinājusies (63)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sniegs un putenis šorīt Rīgā bija radījis lielus satiksmes sastrēgumus. Puteņa dēļ kavējās arī sabiedriskais transports. Taču patlaban situācija galvaspilsētā ir uzlabojusies un satiksme ir raitāka. Arī snigšana ir mitējusies.

Ziņa mainīta atbilstoši jaunākajai informācijai

Šorīt Rīgas centra ielas bija pieputinātas ar sniegu un tas būtiski kavēja satiksmi, novēroja portāls TVNET. No rīta autobusi un trolejbusi no grafika atpalika par 30 līdz 40 minūtēm, bet tramvaji kavējās aptuveni desmit minūtes.

Grūti braukt visā Latvijā

Sniegs šorīt apgrūtināja satiksmi ne tikai Rīgā. "Latvijas valsts ceļu" informācija liecina, ka apgrūtināta braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem šorīt bija valsts centrālajā daļā un vietām Kurzemē un Vidzemē. Īpaša uzmanība bija jāievēro, pārvietojoties pa vietējiem ceļiem.

Pēc "Latvijas valsts ceļu" informācijas, atsevišķos reģionos brīžiem snieg. Gaisa temperatūra -9....0 ºC. Tuvākajā diennaktī saglabāsies laika apstākļi, kas veicinās apledojuma veidošanos uz brauktuvēm.

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu