Traģiskā autoavārijā iet bojā dāņu ģimene un Latvijas iedzīvotājs (324)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bt.dk/

Sestdienas pēcpusdienā traģiskā autoavārijā Dānijā gājusi bojā visa ģimene ar diviem bērniem un kāds latvietis.

Netālu no Holstedas pilsētiņas Dānijā, sestdien, 3.jūlijā notika traģiska autoavārija, kur gāja bojā visa dāņu ģimene ar diviem bērniem un kāds latvietis, kas atradās otrā automašīnā.

Pašai sadursmei neesot aculiecinieku, savukārt policijas sākotnējā versija atklāj, ka abas automašīnas braukušas vienā virzienā. Sadursme notikusi, visticamāk, automašīnai ar Latvijas numuriem lielā ātrumā veicot apdzīšanas manevru un aizķerot priekšā braucošo dāņu auto, kurā atradās divas meitenes - 6 un 8 gadus vecas ar abiem vecākiem. Kāds autovadītājs stāstījis, ka pirms avārijas auto ar Latvijas numuriem viņu apdzinis, bet brīdi vēlāk viņš ievērojis apdzīšanas manevru tālāk uz priekšu, bet pēc tam redzējis tikai putekļus un lidojošas detaļas...

Abas automašīnas pēc sadursmes ielidoja ceļa malā esošajos kokos, burtiski izjūkot pa daļām. Sākotnēji nav bijis iespējams pat atpazīt auto ražotājus. Dāņu ģimene un Latvijā reģistrētajā autolīdzekļa vadītājs gāja bojā uz vietas, ziņo dāņu informācijas avots. Latvijas iedzīvotāja identitāte vēl tiek noskaidrota.

Komentāri (324)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu