Madonā uzbrauc gājējai un aizbrauc no notikuma vietas (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 20.oktobrī, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē reģistrēta informācija, ka plkst.20 vakarā Madonā kāds autovadītājs uzbraucis gājējai un no notikuma vietas aizbraucis, informēja Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Negadījums noticis Madonā, Gaujas ielā. Cietusī, 1953.gadā dzimusi sieviete, ar kājas traumu nogādāta slimnīcas ķirurģijas nodaļā.

Automašīnas vadītājs pēc notikušā nevis sniedzis palīdzību cietušajai, bet gļēvi aizbraucis no notikuma vietas. Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai un notikuma aculieciniekiem, policijai tomēr izdevies noskaidrot automašīnu, kas uzbrauca sievietei. Tagad par notikušo uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanas laikā tiks noskaidroti visi notikušā apstākļi.

Policija izsaka vislielāko paldies iedzīvotājiem, kas nepalika vienaldzīgi pret notiekošo un ne tikai palīdzēja cietušajai sievietei, bet bija pietiekami vērīgi un sniedza policijai informāciju, kas noderēs tālākā izmeklēšanā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu