Palīdz sniega dēļ uz ceļiem iestrēgušiem autovadītājiem (16)

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī glābēji palīdzējuši vairākiem autovadītājiem, kuru spēkrati bija noslīdējuši no ceļa. Diennakts laikā avārijās gājis bojā viens cilvēks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka Rēzeknes novada Kaunatas pagastā piektdienas vēlā vakarā bija nepieciešama palīdzība satiksmes autobusam. Informācija, ka kāds negadījumā būtu cietis, nav. VUGD sacīja, ka izsaukums saņemts plkst. 22:53, autobuss bijis ceļā uz Dagdu.

Palīdzība bija nepieciešama arī kādam mikroautobusam Talsos, savukārt Stendē no kupenas izvilkts kāds vieglais auto. Arī Ērgļu novadā vieglais auto pats nav spējis atgriezties uz brauktuves. Aizšķērsojusi ceļa braucamo daļu bija arī kāda smagā automašīna. Kopumā tehniskā palīdzība sniegta pieciem autovadītājiem.

Divreiz glābēji no sniega kupenām izvilkuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mašīnas - Ventspils novada Tārgales pagastā un Daugavpils Skrudalienas pagastā.

Savukārt plkst.3 naktī palīdzība sniegta arī policistiem Vaiņodes pagastā.

Avārijās aizvadītās diennakts laikā gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts policijā.

Piektdien četros pēcpusdienā Kārsavas novada Mežvidu pagastā uz autoceļa Kārsava - Rēzekne sadūrās divas pretī braucošas automašīnas – “Audi 80” un “Land Rover”. 1984.gadā dzimušais “Audi” vadītājs avārijā gāja bojā. Savukārt otrā auto atradās trīs cilvēki, no kuriem viens nonācis slimnīcā - 1992.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā notikuši 114 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 57 Rīgas reģionā. Avārijās cietuši 25 cilvēki, Rīgas reģionā - 11.

Par transporta līdzekļa vadīšana reibumā pieķerti 14 cilvēki, desmit automašīnu vadītāji un četri velosipēdisti un mopēdisti.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu