Pieturā pie katedrāles ietriecas "Porsche Cayman"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.16.52 Rīgā sabiedriskā transporta pieturā pie Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrāles ietriekusies automašīna "Porsche Cayman".

Kā informēja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, automašīna "Porsche Cayman" ietriekusies norobežojošā barjerā un pēc tam pieturā netālu no katedrāles. Negadījumā cieta 23 gadus veca automašīnas vadītāja un kāda 1992.gadā dzimusi mašīnas pasažiere.

Foto: LETA

Kā novērojām, "Porsche" markas automašīna baltā krāsā ietriecās pieturā, izsitot tai stiklus. Patlaban auto novietots uz ceļa braucamās daļas un notikuma vietā strādā ugunsdzēsēji-glābēji, slaukot lauskas un savācot absorbentu. Tomēr satiksme netiek ievērojami traucēta, un tuvu notikuma vietai pārvietojas gan automašīnas, gan sabiedriskais transports.

Foto: LETA

Auto priekšpuse ir stipri sadragāta, un tai sadursmes brīdī nav atvērušies gaisa spilveni.

Par to, ka auto vadītāja bijusi sieviete, liecina automašīnā sadalījumā zem automagnetolas redzamā tonējošā krēma tūbiņa. Notikuma vietā esošie cilvēki ar interesi noraugās uz sadursmes vietu, tomēr cietušie tuvumā nav redzami.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu