Remontdarbu dēļ Rīgā milzu sastrēgumi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas centrā pirmdienas rītā radušies lieli sastrēgumi.

Remontē sliedes

Sastrēgums ir Kalpaka bulvārī virzienā uz centru un virzienā uz Valdemāra ielu. Sastrēgums ir arī Brīvības, Valdemāra un Merķeļa ielā.

Rīgas domes (RD) Satiksmes vadības centrā informēja, ka nepierasti plaši sastrēgumi veidojas saistībā ar sliežu remontu līdzās Nacionālajam teātrim. Saistībā ar šiem remontdarbiem K.Valdemāra ielas un Kronvalda bulvāra krustojumā satiksme organizēta pa mazāku joslu skaitu nekā ierasts, tāpēc veidojas arī lielāki sastrēgumi. Pašlaik, kad satiksmes maksimuma stundas jau beigušās, satiksmes apgrūtinājumiem vairs nevajadzētu būt.

Pārvietojas pa sabiedriskā transporta joslu

Kalpaka bulvārī virzienā uz Valdemāra ielu daudzi autovadītāji, acīmredzot nevēloties kavēt rīta gaitas, pārkāpj noteikumus, proti, pārvietojas pa sabiedriskajam transportam paredzēto joslu. Aģentūra BNS novēroja, ka šādus noteikumus pārkāpa pat automašīna ar diplomātiskajām numurzīmēm.

Daži sabiedriskā transporta vadītāji ir iecietīgi un steidzīgākos pasažierus izlaida ielas vidū.

Aicina būt iecietīgiem

Jau vēstīts, ka pie Nacionālā teātra līdz 22.jūnijam noritēs sliežu ceļa pārveide, lai tās pielāgotu zemās grīdas tramvaju satiksmei. Tāpēc Rīgas iedzīvotāji un viesi aicināti būt iecietīgiem un iespēju robežās izvēlēties apbraucamos ceļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu