Rīgas svētku laikā slēgs tiltus un 11.novembra krastmalu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas svētku laikā no 19. līdz 21. augustam vairākās vietās Rīgā tiks slēgta satiksme, tāpēc svētku apmeklētāji aicināti privāto automašīnu vietā izmantot sabiedrisko transportu, kas svētku laikā kursēs biežāk un būs bez maksas, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes atbildīgās amatpersonas.

Piektdien, 19.augustā, no plkst.22.30 līdz pusnaktij tiks slēgta satiksme pār Vanšu tiltu no Ķīpsalas ielas Pārdaugavā, kā arī pa Valdemāra ielu līdz Dzirnavu ielai Daugavas labajā krastā. Šajā laikā transporta kustība būs slēgta arī Dzirnavu ielas posmā no K.Valdemāra ielas līdz Skolas ielai, Skolas ielas posmā no Dzirnavu ielas līdz Elizabetes ielai, kā arī Elizabetes ielas posmā no Skolas ielas līdz Valdemāra ielai. Nepieciešamības gadījumā satiksme tiks slēgta arī Kalpaka bulvārī, posmā no K.Valdemāra ielas līdz Strēlnieku ielai.

Šajā laikā noteiktas izmaiņas 2., 11., 24., 33., 37., 41. un 53. autobusa maršrutā, kā arī 3., 19. un 25. trolejbusa maršrutā un 5. un 7. tramvaja maršrutā.

Sestdien, 20.augustā, no plkst. 10.30 līdz 13.30 tiks slēgta satiksme Kalpaka bulvārī no K.Valdemāra ielas līdz Strēlnieku ielai, un šajā laikā gaidāmas izmaiņas 2., 20. un 24. autobusa maršrutā, kā arī 19., 20. un 24. trolejbusa maršrutā.

Rīgas svētku lielkoncerta dēļ satiksmes ierobežojumi sestdien būs arī Mežaparkā - no sestdienas, 20.augusta, plkst.17 līdz vieniem naktī tiks slēgta satiksme Meža prospektā no Inčukalna ielas līdz Ezermalas ielai, kā arī Kokneses prospekta posmā no Meža prospekta līdz Siguldas prospektam.

No sestdienas, 20.augusta, plkst.20 līdz svētdienas, 21.augusta, plkst.7 nepieciešamības gadījumā tiks slēgta satiksme 11.novembra krastmalā starp Vanšu un Akmens tiltu.

Savukārt svētdien, 21.augustā, uguņošanas laikā no plkst. 22 līdz plkst. 23.30 tiks slēgta satiksme pār Vanšu tiltu.

Ar ierobežojumiem jārēķinās arī ūdens satiksmes dalībniekiem - pārvietošanās ierobežojumi Daugavas akvatorijā tiks noteikti uguņošanas laikā un nepieciešamības gadījumā arī citu Rīgas svētku pasākumu laikā, norādīja Rīgas izpilddirektors Juris Radzevičs (LPP/LC).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu