Aprīlī sāks būvdarbus stacionāro fotoradaru atrašanās vietās (54)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprīļa beigās uzņēmums «Vitronic Baltica» sāks būvdarbus stacionāro fotoradaru atrašanās vietās, informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Gaile.

Lai līdz 20.maijam saskaņā ar līgumu tiktu uzstādīti stacionārie fotoradari, patlaban turpinās stacionāro fotoradaru atrašanās vietu būvniecības atļauju saskaņošana ar visām iesaistītajām pusēm, kā arī noslēdzošajā fāzē iegājusi stacionāro radaru izvietošanas vietu testēšana visā Latvijā, apliecināja Gaile.

Testēšanā tiekot izmantotas pārvietojamās mērierīces, identiskas tām, kas tiek izmantotas patlaban uz ceļiem ātruma kontrolei. Testi tiek veikti, lai izpētītu apvidus reljefu un citus tehniskos apstākļus.

Jau ziņots, ka «Vitronic Baltic» līdz 20.maijam jāuzstāda 110 stacionārie fotoradari.

Patlaban ir noslēgusies projekta otrā kārta, un Latvijā strādā 30 uzņēmuma piegādātie pārvietojamie fotoradari, kā arī četri policijas rīcībā esošie. Šie 34 fotoradari kopumā var tikt izvietoti aptuveni 200 vietās.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu