Motocikla un velosipēda sadursmē smagi cietis riteņbraucējs (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Liliju ielā 1994.gadā dzimis jaunietis, kurš brauca ar motociklu, sadūrās ar velosipēdu, ar kuru brauca 1969.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta velosipēdists, kurš ar dažādiem lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Krustpils ielā, sadūrās automašīnas «VW», «Honda», «BMW» un «Peugeot». Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas «Peugeot» vadītājs, 1974.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļa vadītāju, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Divi no tiem bija autovadītāji, 19 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - viens autovadītājs un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu