Grozmiksu atlaiž no darba.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc nepilnu trīs mēnešu cītīgas alus kausu pildīšanas un grauzdiņu izsniegšanas no darba "Piebalgas alus dārzā" atlaists "Sapņu salas" Grozmikss. Darba devējs to skaidro ar noteikumu pārkāpumu, finanšu kontroles laikā neizsniedzot čeku.

Grozmikss jeb Mareks Groza apgalvo, ka liktenīgajā naktī, kad finanšu kontroles vīri iegādājušies "Barclay" cigaretes, viņš čeku gan izsitis, gan nolicis uz letes. Kamēr finansisti veikuši kontroli, pagājusi aptuveni stunda, pēc tam bārmenis Grozmikss ticis ieaicināts apspriežu telpā, kur viņam iedevuši parakstīt kādu dokumentu. "Kafejnīcas menedžeris un finansisti teica, lai parakstos kā liecinieks, taču vēlāk izrādījās, ka čeku esmu izsitis tikai pēc uzaicinājuma. Tā bija mana kļūda, ka neizlasīju to papīru," Grozmikss ir sarūgtināts. Pēc 4 dienām menedžeris aicinājis viņu ierasties ofisā, kur alus dārza direktors Uģis Putniņš atgādinājis šo starpgadījumu un ieteicis šķirties kā draugiem. Grozmikss apgalvo arī, ka Putniņš nav viņam samaksājis 250 latus par iepriekšējā mēneša darbu. "Man ļoti patika tur strādāt - galu galā, pa šo laiku biju viņus popularizējis, pieminējis intervijās... tagad esmu bez darba," saka Grozmikss. "Iespējams, ka no ētikas viedokļa viņš ir cietēja lomā, taču Grozmikss pats ir parakstījis dokumentu par finanšu pārkāpumu. Ja viņš to būtu izlasījis un pierakstījis klāt, ka tam nepiekrīt, mēs, visdrīzāk, būtu vērsušies pret šiem policistiem tiesā," skaidro Uģis Putniņš. Viņš norāda, ka Grozmiksam neizmaksātā naudas summa ir nevis alga, bet paredzētā prēmija par sezonas darbu, turklāt aptuveni šāda summa, iespējams, tagad būs jāsamaksā kā soda nauda valstij.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu