Putins "ceļ savus reitingus" "Muz-TV" raidījumā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins negaidīti ieradies uz mūzikas televīzijas kanāla "Muz-TV" hiphopa mūzikas konkursa finālu, lai "propagandētu veselīgu dzīves veidu", vēsta "Grani.ru".

Kā raksta vietējā prese, Putina ierašanās uz raidījuma "Bitva za Respekt" ("Kauja par cieņu") finālu, kur par galvenajām balvām sacentās ielu dejotāji, grafiti mākslinieki un reperi, tika turēta lielā slepenībā. Pēc laikraksta "Kommersant" informācijas, premjerministra piedalīšanās raidījumā bijusi tikpat slepena kā drošības padomes sēde. Par to, ka Putins piedalīsies "Muz-TV" raidījumā, žurnālisti esot uzzinājuši tikai tad, kad ieradās filmēšanas paviljonā.

Uzrunājot konkursa dalībniekus, Putins atgādināja, ka televīzija šo konkursu organizē sadarbībā ar Krievijas valdību, popularizējot veselīgu dzīves veidu.

"Balvas tiek pasniegtas trīs nominācijās - grafiti, reps un breikdenss. Izdzirdot šādus nosaukumus, ne katrs sapratīs, par ko ir runa. "Respekts" - tas ir franču izcelsmes vārds, "grafiti" - grieķu, tas nozīmē "rakstīt", bet reps un breikdenss - nepārprotami angļu izcelsmes," Putins paskaidroja hiphopa faniem. "Tas ne visiem patīk. Taču mēs dzīvojam savdabīgā laikmetā, kam raksturīga kultūru un paražu savstarpējā sapratne," norādīja Putins.

Kā vēsta avīze "Kommersant", Putins atzinis, ka breiks, hiphops un grafiti ir daudz labāks savienojums nekā degvīns, ikri un "matrjoškas". Tomēr premjerministrs paskaidrojis, ka narkotikas nepiedien veselīgam dzīves veidam, un nosaucis tās par mēslu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu