Uz autoceļa izskrien alnis; avārijā pieci cietušie (109)

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar Vidzemē uz ceļa izskrējis alnis izraisīja satiksmes negadījumu, kurā cieta pieci cilvēki.

Pārgaujas novada Stalbes pagastā, autoceļa Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža 48.kilometrā, automašīna «BMW M5», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca alnim, kas bija izskrējis uz ceļa braucamās daļas, un pēc tam sadūrās ar pretim braucošo automašīnu «Audi A4», kuru vadīja 1982.gadā dzimusi sieviete.

Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kā arī «BMW» pasažieri – 1984. un 1986.gadā dzimušas sievietes un 1981.gadā dzimis vīrietis. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā notikuši 39 ceļu satiksmes negadījumi. Trijos negadījumos cietuši septiņi cilvēki. Neviens cilvēks nav gājis bojā.

Notverts 221 ātruma pārsniedzējs un 16 reibumā braucošie

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem notverts 221 autovadītājs, kas pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, kā arī 16 reibumā braucoši transportlīdzekļu vadītāji.

Valsts policijā informēja, ka pagājušajā diennaktī Latvijā noformēts 221 protokols par ātruma pārsniegšanu, no tiem 104 ātruma pārsniedzēji reģistrēti Rīgas reģionā.

Pagājušajā diennaktī notvertas arī 16 personas, kas transportlīdzekli vadīja alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā. No reibumā braucošajiem 14 bija automašīnu vadītāji, bet divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (109)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu