Tūristiem nedienas ar navigēšanu Cēsīs (83)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.edruva.lv

Ne velti runā, ka Cēsīs ir sarežģīta transporta shēma. Tas skaidri pierādījās otrdienas pēcpusdienā, kad kādi tūristi no tālās Čīles ar īres auto, apceļojot Latviju, centās no Skolas ielas pa taisno nokļūt Rīgas ielā.

Katrā ziņā GPS navigācijas iekārta esot norādījusi, ka šis ir taisnākais ceļš. Acīmredzot, aizmirstot piebilst, ka taisnākais gājējiem nevis braucējiem.

Lai arī filmās ar mašīnām bieži braukā pa trepēm, dzīvē tik viegli tas nepadevās, nācās palikt pusceļā. Cēsnieki gan ātri esot reaģējuši un pašvaldības policija kopā ar «Vindas» darbiniekiem parūpējušies, lai auto atkal nonāk uz braucamās ceļa daļas. Redzot tādu operatīvu rīcību, tūristi esot bijuši patīkami pārsteigti un atvadījušies pat asarām acīs.

Šis nav pirmais gadījums, kad kāds mēģina nobraukt pa šīm kāpnēm. Varbūt tomēr vajadzētu novietot ceļa zīmi, kas norāda, ka te nav iela. Iespējams, iekārta rādīja turpat netālu esošo Baznīcas ielu, bet braucēji nolēma, ka šī ir tā vieta.

Komentāri (83)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu