Traģisko avāriju Rēzeknē izraisījušais bijis bez tiesībām (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Traģisko avāriju, kurā bojā gāja kāda sieviete un cieta vēl trīs cilvēki, Rēzeknes novadā izraisījušajam «Audi A6» vadītājam, 1989.gadā dzimušam vīrietim, nav bijis noteiktajā kārtībā iegūtas vadītāja apliecības.

Kā informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, sakarā ar notikušo sākts kriminālprocess, policija turpina skaidrot visus negadījuma apstākļus un iemeslus.

Jau informēts, ka pirmdien, 30.septembrī, ap plkst.19.40 Rēzeknes novada Veremu pagastā, autoceļa Rēzekne-Gulbene 7.kilometrā notika trīs automašīnu sadursme, kurā cieta trīs cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Pēc sākotnējās informācijas, automašīnas «Audi A6» vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, pretējā braukšanas joslā sadūrās ar automašīnu «Škoda Fabia», kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Opel Astra», kuru vadīja 1944.gadā dzimis vīrietis.

Pēc avārijas slimnīcā nogādāti visu triju spēkratu vadītāji, kā arī automašīnas «Škoda Fabia» pasažiere, kāda 1935.gadā dzimusi sieviete, kura no gūtajām traumām slimnīcā mira.

«Škodas» vadītājs ievietots slimnīcas reanimācijas nodaļā. Savukārt automašīnas «Opel Astra» vadītājs pēc nepieciešamās medicīniskās palīdzības sniegšanas izlaists no slimnīcas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu