Policija veic masveida reidus uz ceļiem; vietām rodas milzu sastrēgumi (303)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts policija (VP) svētkos uz ceļiem veic masveida reidus, likumsargiem īpaši uzraugot, vai autovadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā.

Kā TVNET ziņo aculiecinieki, šo pārbaužu dēļ, izbraucot no Rīgas, Juglā šopēcpudien bija milzu sastrēgums, jo pie Brīvdabas muzeja policijas patruļas bija, kas pārbauda auto vadītājus. Tāpat Ulmaņa gatves pārvada policija pārbaudīja centra virzienā braucošos, kas savukārt radīja sastrēgumu, iebraucot Rīgā, jau no t/c Spice.

Tāpat aculiecinieki ziņo, ka vairākas policijas ekipāžas, kas veic pārbaudes, ir gan uz Vidzemes šosejas virzienā uz Siguldu, gan pa ceļam uz Jūrmalu.

Reids notiks visā Latvijā. Policisti pārbaudīs, vai autobraucēji nav lietojuši alkoholu vai narkotiskās vielas, kā arī kontrolēs, vai tiek izmantotas drošības jostas un bērnu sēdeklīši.

Arī pārējās svētku dienās, tāpat kā citus gadus, ceļu policijas darbinieku uz Latvijas ceļiem būs īpaši daudz. Pastiprināta uzmanība tiks pievērsta svētku pasākumu norises vietām.

VP aicina visus autovadītājus svinēt svētkus apdomīgi un nesēsties pie stūres alkohola reibumā. Arī nākamajā dienā pēc alkoholisko dzērienu lietošanas sēsties pie stūres nav ieteicams.

    Komentāri (303)CopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu