Ventspils novadā automašīna nāvējoši traumējusi gājēju (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Vakar Ventspils novadā vieglā automašīna nāvējoši traumēja kādu 76 gadus vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa Ventspils-Kuldīga 15.kilometrā automašīna «Hyundai Sonata» notrieca gājēju, 1938.gadā dzimušu vīrieti, kurš pēkšņi izgāja uz ceļa braucamās daļas. Gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile 3.kilometrā sadūrās automašīnas «Fiat» un «Volkswagen». Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar traumām slimnīcā nogādāti «Volkswagen» pasažieri - 2006.gadā dzimis zēns un 2009.gadā dzimis zēns. Avārijā cieta arī «Fiat» vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Ventspilī, Vasarnīcas un Inženiera ielas krustojumā, automašīna «Renault Megane» notrieca 1940.gadā dzimušu vīrieti, kurš brauca ar velosipēdu. Velosipēdists ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši pieci cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā vakar reģistrēti 20 negadījumi, kuros cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja deviņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu