Rīgas skolēni var bez maksas iegūt velosipēda vadītāja apliecību (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar autoskolu «Credo» Rīgas izglītības iestāžu 5.klašu skolēniem nodrošinās iespēju bez maksas apgūt ceļu satiksmes noteikumus un nokārtot Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) teorijas eksāmenu velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai, informēja departamenta pārstāve Indra Vilde.

Šāda iniciatīva tiek īstenota, lai rūpētos par bērnu drošību un dotu viņiem iespēju profesionālu ceļu satiksmes noteikumu pasniedzēju vadībā apgūt ceļu satiksmes noteikumus un iepazīties ar drošības instrukciju un prasībām, kas jāievēro velosipēdu vadītājiem.

Bērniem, kuri pieteiksies šajā akcijā, būs jāapmeklē divas mācību nodarbības pēcpusdienās, bet trešajā nodarbībā paredzēts eksāmens velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai.

Šajā reizē paredzētas četras mācību grupas - divas latviešu un divas krievu valodā, taču, ja interese un pieprasījums būs lielāks, grupu skaits tiks palielināts, lai turpinātu kursus arī rudenī.

Nodarbības notiks četrās vietās - 8., 15. un 22.maijā nodarbības latviešu valodā notiks Juglā, Silciema ielā 3, Bērnu un jauniešu centrā «IK Auseklis», bet 9., 16. un 23.maijā - Imantā, Imantas ielā 11a, Rīgas 69.vidusskolas telpās. Savukārt krievu valodā kursi 7., 14. un 21.maijā notiks Sarkandaugavas ielā 22/24, bērnu un jauniešu centrā «Laimīte», kā arī 6., 13. un 20.maijā - Rīgas Jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88, blakus CSDD

Pieteikties šīm bezmaksas nodarbībām, kā arī uzzināt nodarbību norises laiku un kārtību būs iespējams 29. un 30.aprīlī, zvanot pa tālruni 67220800 laikā no plkst.9 līdz 20.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu