Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši seši cilvēki (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši seši cilvēki, tostarp kāda piecus gadus veca meitenīte, informēja Valsts policijā.

Vakar plkst.10.50 Saldus novadā uz autoceļa Vāne-Saldus kāda 43 gadus veca autovadītāja netika galā ar automašīnas «Volvo S50» vadību, auto nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cietusi vadītāja un piecus gadus veca meitenīte. Abas nogādātas slimnīcā.

Carnikavas novada Lilastē uz Tallinas šosejas plkst.11.58 1989.gadā dzimis vīrietis ar motociklu «Romet» nobrauca no ceļa un apgāzās. Neveiksmīgas motociklists nogādāts slimnīcā.

Saulkrastu pagasta Selgā uz centrālās ielas plkst.11.26 1964.gadā dzimušas sievietes vadītā automašīna «Ford» uzbrauca 1952.gadā dzimušai velosipēdistei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Jūrmalā, Rīgas ielas krustojumā ar Muižas ielu plkst.17.20 1983.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Mazda 5» uzbrauca 1961.gadā dzimušai velosipēdistei, kura šķērsoja brauktuvi pa gājēju pāreju, nenokāpjot no velosipēda un nesamazinot braukšanas ātrumu. Sieviete nogādāta slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Ventspils novada Popes pagastā uz ceļa Vēde-Pope plkst.20.45 1985.gadā dzimis vadītājs ar automašīnu «BMW 320» izraisīja sadursmi ar tajā pašā virzienā braucošo traktoru «MTZ-50l» sakabē ar piekabi, ko vadīja 1958.gadā dzimis vadītājs. Vieglās automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi.

Par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā aizturēti 16 cilvēki, bet par ātruma pārsniegšanu - 187 transportlīdzekļu vadītāji.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu