Traģiskā avārijā pie Tukuma nositas motocikla vadītāja un pasažieris (21)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem gāja bojā trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Tukuma novadā, autoceļa Tukums-Kolka 10. kilometrā, motocikla vadītāja, 1989.gadā dzimusi sieviete, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un iebrauca pretējā kustības joslā, kur sadūrās ar automašīnu «Volvo». No gūtajām traumām notikuma vietā nomira motocikla vadītāja. Avārijā cieta arī motocikla pasažieris, 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām nomira mediķu automašīnā.

Savukārt autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate 89. kilometrā 1989. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Golf», nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Ilūkstes novada Pilskalnes pagastā sadūrās automašīna «VW Taro», kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, un mikroautobuss «Mercedes-Benz Sprinter», kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti abu transportlīdzekļu vadītāji, kā arī pieci mikroautobusa pasažieri. Vēl diviem mikroautobusa pasažieriem - 2006.gadā dzimušam zēnam un 1947.gadā dzimušam vīrietim - medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 18 avārijas, kurās cieta divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 13 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti septiņi iereibuši autovadītāji.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu