Asfalta frēzēšanas laikā ierobežos satiksmi vairākās Rīgas centra ielās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SIA «RC Traffic» veikto asfalta frēzēšanas darbu laikā no 29.jūlija plkst.19 līdz 30.jūlija plkst.6 tiks ierobežota satiksme vairākās Rīgas centra ielās, TVNET informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Satiksmi ierobežos Elizabetes ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Lāčplēša ielas posmā no Skolas ielas līdz Avotu ielai un Dzirnavu ielas posmā no Riepnieku ielas līdz Marijas ielai.

Transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Lāčplēša ielas posmā no Skolas ielas līdz Avotu ielai un Dzirnavu ielas posmā no Riepnieku ielas līdz Marijas ielai.

Darbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņu līmenis. Darbu veicējam minētajās ielās uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu, iedzīvotāju un uzņēmumu transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, operatīvā transporta satiksmi un sabiedriskā transporta kustību.

Transportlīdzekļu satiksmi var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu