Jūrmalas skrituļslidošanas festivāla laikā būs satiksmes ierobežojumi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalas skrituļslidošanas festivāla laikā pilsētā būs noteikti satiksmes ierobežojumi, informēja Jūrmalas domē.

Skrituļslidošanas festivāls Jūrmalā norisināsies 3.augustā, savukārt ar satiksmes ierobežojumiem jārēķinās jau no 2.augusta vakara.

No 2.augusta plkst.18 līdz 3.augusta plkst.18 aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Dzintaru prospektā, K. Barona ielas posmā no Meža prospekta līdz Dzintaru prospektam, Bulduru prospekta posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai, Jūrnieku ielā, Vikingu ielas posmā no O. Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai, O. Kalpaka prospekta posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam, Meža prospekta posmā no O. Kalpaka prospektam līdz Turaidas ielai, kā arī Turaidas ielā.

3.augustā no plkst.9.30 līdz 17 minētajās ielās tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme. Šajā laikā būs atslēgti luksofori Turaidas un Lienes ielas krustojumā un Meža un Vienības prospekta krustojumā – krustojumos tiks nodrošināta satiksmes regulēšana. No plkst.9:00 līdz18:00 tiks izveidota divvirzienu kustība Jūras ielā posmā no Turaidas ielas līdz Omnibusa ielai.

Tāpat 3.augustā no plkst.7 līdz 18:00 tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Ikšķiles un Raunas ielās, izņemot operatīvo transportlīdzekļu, iedzīvotāju transportlīdzekļu un transportlīdzekļu ar maratonu organizatoru izsniegtām atļaujām. Šajā laikā Ikšķiles un Raunas ielās tiks novietots sacensību dalībnieku sporta komandu transports ar organizatoru izsniegtām atļaujām.

Autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru mežaparka un Dzintaru mežaparka autostāvvietās zemesgabalā Dzintari 1510 nebūs atļauta automašīnu novietošana 3.augustā no plkst.8 līdz 18.

Transportlīdzekļu vadītāji, kas 3.augustā plāno doties uz Jūrmalu, aicināti pievērst pastiprinātu uzmanību ceļa zīmēm un būt savstarpēji iecietīgiem sastrēgumu gadījumā.

Jūrmalas skrituļslidošanas festivālu organizē «Baltijas maratoni» sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi un Latvijas Skrituļslidošanas federāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu