Papildus kursēs 50 reisi Jūrmalas un Saulkrastu virzienos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien un rīt tiks norīkoti vairāk papildu elektrovilcienu reisu nekā iepriekšējās brīvdienās - visi vilcieni, kas vien ir «Pasažieru vilciena» (PV) rīcībā un cik vagonu parka tehniskās iespējas pieļauj, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja uzņēmumā.

Kopumā sestdien un svētdien papildus kursēs 50 reisi Jūrmalas un Saulkrastu virzienos.

Kā skaidro uzņēmumā, lai samazinātu rindas pie biļešu iegādes, šajās brīvdienās Rīgas Centrālās stacijas kasēs strādās lielāks darbinieku skaits. Novērtējot arvien pieaugošo pasažieru vēlmi doties brīvdienās ar vilcienu, tiks atbilstoši pārkārtoti darba grafiki, pielāgojot tos paredzamajai pasažieru plūsmas intensitātei.

PV aicina pasažierus iegādāties vienlaikus biļetes gan turp, gan atpakaļceļam iepriekšpārdošanā jebkurā kasē, tādējādi izvairoties gan no iespējamas stāvēšanas rindā pie biļešu kasēm, gan ieekonomējot biļetes cenu. Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā jau desmit dienas pirms plānotā brauciena, un par to netiek iekasēta papildu maksa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu