Avārijā pie Mangaļsalas gājuši bojā četri cilvēki

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šorīt Rīgā, pie Mangaļsalas, ceļu satiksmes negadījumā gājuši bojā četri cilvēki, bet viena persona ar politraumu nogādāta slimnīcā, informēja Valsts policijā.

Izsaukumu uz Stāvvadu ielas un Mangaļu prospekta krustojumu policija saņēma ap plkst.6.

Foto: Valsts policija

Notikuma vietā policisti konstatēja, ka notikusi frontāla sadursme starp vieglo pasažieru automašīnu «Volvo» un kravas automašīnu «Man». Negadījumā gāja bojā divi vīrieši un divas sievietes, kas sēdēja vieglajā automašīnā, bet viens automašīnas «Volvo» pasažieris pēc sadursmes tika nogādāts slimnīcā.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess. Policija arī veiks ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus negadījuma apstākļus. Negadījums noticis līkumā, un policijai zināms, ka vieglā auto vadītājs iebraucis pretējā joslā. Sākotnējā izmeklēšanas versija liecina, ka vieglās automašīnas vadītājs, iespējams, izvēlējies neatbilstošu braukšanas ātrumu, tāpēc nav ticis galā ar spēkrata vadību.

Policija noskaidrojusi, ka

«Volvo» vadītājs bijis bez autovadītāja apliecības,

dzimis 1972.gadā un pret viņu bijis uzsākts kriminālprocess par auto vadīšanu alkohola reibumā un bez tiesībām.

Bojā gājušais pasažieris dzimis 1985.gadā, bet bojā gājušās sievietes dzimušas 1978. un 1989.gadā. Savukārt izdzīvojušais pasažieris dzimis 1978.gadā, turklāt viņš bijis vienīgais, kurš automašīnā lietojis drošības jostu.

Jāpiebilst, ka ap negadījuma vietu un automašīnas vrakā atrastas alkohola pudeles.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola pastāstīja, ka 35 gadus vecais vieglās automašīnas pasažieris tika nogādāts slimnīcā. Cietušajam konstatēti vairāki ķermeņu daļu nopietni savainojumi, tostarp galvas un krūškurvja traumas.

Smagās automašīnas vadītājam mediķi konstatējuši ceļa savainojumu, taču vīrietim palīdzība sniegta uz vietas un viņš netika nogādāts slimnīcā.

Šogad ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši jau 119 cilvēki, pērn šādā laika periodā bojāgājušo skaits bija 101, tātad bojāgājušo skaits pieaudzis par 17,8%, salīdzinot ar pagājušo gadu.

Foto: Valsts policija
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu