Ar automašīnu iebrauc Bērzes upē (10)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Dobeles novadā kāds 1967.gadā dzimis vīrietis ceturtdien ar automašīnu iebraucis Bērzes upē, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Pievienots NMPD komentārs

Negadījums noticis Dobeles novada Miltiņos uz autoceļa Jelgava - Dobele - Annenieki.

Vīrietis, vadot automašīnu «Ford Mondeo», netika galā ar automašīnas vadību, nobrauca no braucamās daļas un iebrauca upē . Negadījuma rezultātā sabojāta automašīna un cietis tās vadītājs.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka negadījumā cietušajam automašīnas vadītājam ātri izdevies izkļūt no automašīnas. Viņam konstatēta galvas trauma, dažādi sasitumi um viegla ķermeņa atdzišana. Savukārt pasažierim - 14 gadus vecam zēnam - nav izdevies pietiekami operatīvi atbrīvoties no automašīnas, un viņš tajā pavadījis ilgāku laiku. Kad zēns no auto izvilkts, viņam mediķi konstatējuši stāvokli pēc slīkšanas, krūšu kurvja traumu ar aizdomām par ribu lūzumiem, kā arī vieglu ķermeņa atdzišanu.

Savukārt Riebiņu novada Galēnu pagastā uz autoceļa Galēni - Sīļukalns automašīnas «Opel Insignia Sports Tour» vadītājs, kurš dzimis 1958.gadā, ceļa malā mainījis auto riepu. Tajā pašā laikā kāds 1995.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volkswagen Vento», pēdējā brīdī pamanījis stāvošo «Opel» un, mēģinot izvairīties no sadursmes, uzbraucis 1950.gadā dzimušajai pasažierei, kura stāvējusi ceļa malā.

Sieviete nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā cietuši 16 cilvēki.

Tāpat aizvadītās diennakts laikā Latvijā par ātruma pārkāpšanu sodīti 202 autovadītāji.

Visvairāk pārkāpēju bijis Zemgalē - 82.

Rīgā konstatēti 58 ātruma pārkāpēji, Vidzemē - 43, Latgalē -14, bet Kurzemē - 5.

Savukārt par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ceturtdien sodīti septiņi cilvēki.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu