Piektdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 20 reibuši autovadītāji (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem aizturējusi 20 autovadītājus, kuri bija sēdušies pie stūres alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

VP Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka visvairāk iereibušo šoferu noķerts Rīgas apkārtnē un Zemgalē. Abās vietās likumsargi fiksējuši septiņus gadījumus, kad autovadītājs pie stūres sēdies «kunga dūšā». Savukārt Latgalē policisti par braukšanu reibumā aizturējuši vienu personu, bet Kurzemē - piecas. Neviens autovadītājs par šo pārkāpumu nav aizturēts Vidzemē.

Piektdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 372 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 143 - noformēts Rīgā.

Kā liecina VP apkopotā statistika, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 81 ceļu satiksmes negadījums, septiņās avārijās cietuši pavisam astoņi cilvēki. Vienā avārijā ir arī divi bojāgājušie.

Rīgas reģionā vakar reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 11, Vidzemē un Zemgalē - pa deviņiem, bet Kurzemē - astoņi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu