Igaunijas un Latvijas robežu uz laiku varēs šķērsot tikai septiņās vietās (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Kapša / LETA

ASV prezidenta vizītes Igaunijā dēļ no 31.augusta plkst.14 līdz 3.septembra vakaram Igaunija ieviesīs robežu kontroli, ierīkojot pagaidu robežkontroles punktus Latvijas un Igaunijas autoceļu savienojumos, informē VAS «Latvijas valsts ceļi» (LVC).

Šajā laikā Latvijas – Igaunijas robežu ar automobili jebkuras diennakts laikā varēs šķērsot tikai noteiktās vietās: Ainažos pa autoceļu A1, Veclaicenē – pa autoceļu A2, Valkā - pa autoceļu A3, Unguriņos - pa autoceļu P17, Apē pa autoceļu P39, Ipiķos – pa autoceļu V173, Omuļos – pa autoceļu V256.

Pārējās robežas šķērsošanas vietas pa ceļiem šajā laikā būs slēgtas.

LVC aicina autovadītājus šajā periodā ieplānot braucienam uz Igauniju vairāk laika, kas var būt saistīts ar robežas šķērsošanas kontroles procedūrām. Īpaši tas var skart maršrutus caur Ainažiem (A1) un Valku (A3), kas raksturīgi ar intensīvu pārrobežu satiksmi. Tāpat līdzi obligāti jābūt personu apliecinošiem un transportlīdzekļa dokumentiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu