Ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā trīs cilvēki (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājuši bojā trīs cilvēki, «Tvnet» informēja Valsts policijā.

Balvos, Brīvības ielā 4, vakar ap plkst.16 notika sadursme starp automašīnu «BMW X5», kuru vadīja 1994.g.dzimusi jauniete, un mopēdu, kuru vadīja 1936.gadā dzimis vadītājs. Mopēda vadītājs no gūtajām traumām mira.

Savukārt Babītes novadā, ceļa «Rīga-Ventspils» 23.kilometrā, notika sadursme starp automašīnu DAF ar piekabi, kuru vadīja 1953.gadā dzimis šoferis, un automašīnu «Ford», pie kura stūres atradās 1944.gadā dzimis vīrietis. Notikuma vietā gāja bojā «Ford» šoferis un 1949.gadā dzimusi pasažiere.

Kopumā aizvadītajā diennaktī notikuši 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Rīgā, Pērnavas ielā 56, 1955.gadā dzimis autovadītājs ar automašīnu «Volkswagen» uzbrauca 1957.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām ievietota slimnīcā, savukārt Biķernieku ielā 1991.gadā dzimusi autovadītāja ar «Porsche» nobrauca no brauktuves un uzbrauca kokam, pēc kā gan pati autovadītāja, gan 1986.gadā dzimis pasažieris nogādāti slimnīcā.

Pēcpusdienā Rīgā, Uzvaras bulvārī, 1986.gadā dzimis vadītājs ar automašīnu «Renault» uzbrauca 1998.gadā dzimušam gājējam, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī 198 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, savukārt 11 autovadītāji pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu