Saistībā ar Kurzemes ralliju slēgs satiksmi atsevišķos reģionālo ceļu posmos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Stiprais, www.4rati.lv

Saistībā ar Kurzemes rallija 2014 norisi līdz 30.augustam uz laiku tiks slēgta satiksme atsevišķos reģionālo un vietējo autoceļu posmos Aizputes, Priekules un Nīcas apkaimēs, uzzinājām Latvijas Valsts ceļos (LVC).

Piektdien tiks slēgts autoceļš V1219 posmā no Ječiem līdz Rucavas - Bārtas ceļam. Savukārt sestdien, 30.augustā, tiks slēgti autoceļi V1195 posmā no Sūnākšļiem līdz Vecpilij, V1196 posmā no Vecpils līdz Stroķu acs ezeram, V1197 posmā no Stroķu acs ezera līdz Liepājas šosejai, V1200 posmā no Liepājas šosejas līdz Lejnieku mājām, V1215 posmā no Gramzadas līdz Purmsātiem, V1216 posmā no Purmsātiem līdz Paplakai, V1208 posmā no Purmsātiem līdz Paplakai un V1211 posmā no Priekules līdz Purmsātiem. Autoceļi tiks slēgti jau no paša rīta, un satiksme tiks atjaunota ap plkst.17:00.

LVC norāda, ka uz ceļiem tiks uzstādītas autovadītājus informējošās ceļa zīmes un nodrošināta satiksmes regulēšana.

Tāpat rallija laikā tiks atvieglota satiksme remontdarbu posmā uz Liepājas šosejas no Kalvenes līdz Grobiņai. Satiksme ar luksoforiem uz šosejas tiks regulēta sešos posmos. Piektdien no plkst.13 līdz plkst.19 šajos posmos satiksmi organizēs arī satiksmes regulētāji, lai nodrošinātu remontposma raitāku šķērsošanu. LVC norāda, ka remontposma šķērsošana prasa papildus aptuveni 35 minūtes laika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu