Jaunā mācību gada sākumā autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Sākoties jaunajam mācību gadam, ceļu uzturētājs «Latvijas valsts ceļi» (LVC) aicina autovadītājus šonedēļ pie stūres būt īpaši uzmanīgiem.

Kā atzīmē ceļu uzturētāji, sākoties jaunajam mācību gadam, ceļu satiksme kļūs manāmi intensīvāka, jo īpaši rīta un vakara stundās. Reģionos sāks regulāri kursēt skolēnu autobusi, pieaugs arī gājēju, tajā skaitā bērnu, kustība.

LVC aicina autovadītājus ievērot maksimālu piesardzību, braucot izglītības iestāžu un sabiedriskā transporta pieturvietu tuvumā, kur ceļu brauktuvi var šķērsot bērni. Šajās vietās jāsamazina braukšanas ātrumu un jāpievērš pastiprinātu uzmanību situācijai uz ceļa.

Tāpat tiek atgādināts, ka sakarā ar ASV prezidenta vizīti līdz 3.septembra vakaram Igaunija ir ieviesusi robežu kontroli, tostarp ierīkojusi pagaidu robežkontroles punktus Latvijas un Igaunijas autoceļu savienojumos. Šajā laikā Latvijas un Igaunijas robežu ar automobili jebkuras diennakts laikā var šķērsot tikai septiņās vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu