Jaunjelgavas novadā avārijā cieš bērns

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunjelgavas novada Sērenes pagastā uz ceļa P87 svētdien plkst.15.30 notikusi sadursme starp automašīnu «Audi A6», kuru vadīja 1986.gadā dzimusi sieviete un automašīnu «VW Multivan», kuras rezultātā miesas bojājumus guva «Audi» vadītāja, kā arī 2003.gadā dzimis bērns un 1927.gadā dzimusi sieviete, uzzinājām Valsts policijā (VP).

Svētdien plkst.21 Līvānu novada, Jersikas pagasta Iesalniekos 1980.gadā dzimis vīrietis vadot automašīnu «VW Golf» netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta automašīnas vadītājs un 1979.gadā dzimusī pasažiere. Abi nogādāti slimnīcā.

Savukārt Durbes novada, Durbes pagastā svētdien plkst.18.25 1972. gadā dzimis vīrietis, atrodoties alkohola reibumā, mājas pagalmā vadot kvadraciklu «Kawasaki», krita, kā rezultātā guva miesas bojājumus un tika nogādāts slimnīcā. Sestdien plkst.22.15 Kārļa Ulmaņa gatves un Upes grīvas ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu «Renault» un gājēju, kura tika nogādāta slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī sastādīti 286 protokoli par ātruma pārsniegšanu, informēja Valsts policijā (VP).

Lielākā daļa - 117 protokoli sastādīti Rīgā. Zemgales reģionā par ātruma pārsniegšanu sastādīti 69 protokoli, Vidzemes reģionā - 46, Kurzemes - 29, bet Latgales - 25 protokoli.

Tāpat aizvadītajā diennaktī policija konstatējusi 15 gadījumus, kad vadītājs pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu