Dienas laikā notriekti četri gājēji, viens gājis bojā (3)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Rīgā un tās apkaimē diennakts laikā notriekti četri gājēji, un vienam no tiem nāve iestājusies uzreiz pēc nelaimes gadījuma, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Stopiņu novadā ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis kāds 18 gadus vecs vīrietis. Vīrieti notriekusi automašīna.

Savukārt Rīgā diennakts laikā reģistrēti trīs gadījumi, kad ar transporta līdzekļiem notriekti cilvēki gūst smagas traumas.

Kādu 68 gadus vecu sievieti notriekusi automašīna, un negadījuma rezultātā viņa guvusi galvaskausa lūzumu, kā arī vēdera traumu. Kāda 46 gadus veca sieviete Rīgā notriekta ar motociklu, un arī viņai konstatēts galvaskausa lūzums. Savukārt kādai 45 gadus vecai sievietei, kura notriekta ar automašīnu, konstatēts galvaskausa un iegurņa kaula lūzums, un viņa nogādāta slimnīcā šoka stāvoklī.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD reaģējis uz 1135 izsaukumiem, no kuriem 190 saistīti ar dažādām traumām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu