Satiksmes negadījumā Padures pagastā cieš četri pusaudži (5)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kuldīgas novada Padures pagastā piektdien noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietuši četri pusaudži vecumā līdz 18 gadiem, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Negadījums noticis autoceļa Kuldīga - Padure pirmajā kilometrā. Avarējušajā automašīnā atradušies vien četri cietušie pusaudži - divas meitenes un divi puiši, nav bijis neviena pilngadīgā. Visi cietušie nodoti mediķu pārziņā.

Negadījuma rezultātā automašīna, ar kuru cietušie pārvietojušies, aizdegusies. Kopējā degšanas platība - pieci kvadrātmetri.

Izsaukums uz Kuldīgas novada Padures pagastu tika saņemts plkst.14.17. Negadījums bija noticis uz vietējas nozīmes autoceļa.

Valsts policijā informēja, ka 1998.gadā dzimušais automašīnas «Ford KA» vadītājs neizvēlējās pareizu ātrumu, tāpēc spēkrats nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD reaģējis uz 46 izsaukumiem, no kuriem 20 saistīti ar ugunsgrēkiem, bet 20 - ar dažādiem glābšanas darbiem.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu