Jēkabpils un Salas novadā 16 kilometru garā posmā nozagtas 13 ceļa zīmes (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Jēkabpils un Salas novados autoceļa «Ilūkste – Bebrene – Birži» 16 kilometru garā posmā ļaundari ir nozaguši ceļa zīmes. Kopumā 13 ceļa zīmes – kilometru rādītāji un ceļazīmju stabi - ir izcelti no zemes ar visu betonējumu, TVNET informēja VAS «Latvijas valsts ceļi» (LVC) Komunikācijas daļā.

LVC uzsver, ka ceļa zīmju zagšana nodara ne vien materiālos zaudējumus, bet arī apdraud autobraucēju drošību.

Piemēram, šajā gadījumā, kad ir nozagtas kilometru rādītāju zīmes, tas nozīmē, ka autobraucēji nevar noteikt, kurā ceļa posmā viņi atrodas. Ja notiek ceļu satiksmes negadījums un iesaistītajiem nav pieejami GPRS dati, izsaucot ātro palīdzību vai policiju, ir jāmēro 13 kilometri, lai operatīvajiem dienestiem pateiktu savas atrašanās koordinātes.

LVC aicina atbildīgi izturēties pret savu un līdzcilvēku drošību, nebojāt un nezagt ceļa zīmes, barjeras un citu ceļa aprīkojumu.

Par zādzību uzņēmums ir vērsies Valsts policijā ar lūgumu ierosināt kriminālprocesu par nodarītajiem materiālajiem zaudējumiem, kas lēšami 1500 eiro apmērā.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu