Uz ceļiem turpinās remonti, jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceļu tīklā Latvijā turpinās aktīva remontdarbu sezona, tāpēc jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem un ilgāku ceļā pavadīto laiku, pavēstīja «Latvijas Valsts ceļi».

Rīgas apkārtnē būtiski satiksmes ierobežojumi ir uz Rīgas HES tilta pār Daugavu, kā arī uz autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži pie Garciema.

Latgalē seguma rekonstrukcija turpinās uz autoceļa Jēkabpils–Rēzekne–Ludza–Krievijas robeža (Terehova) posmā no Viļāniem līdz Rēzeknei. Tur jārēķinās ar ceļā pavadītu lieku stundu.

Kurzemē uz Ventspils šosejas pie Talsiem būvdarbi var aizkavēt par pusstundu, bet Ventspils novadā - par divdesmit minūtēm. Darbi turpinās arī uz Liepājas šosejas posmā no Vecpils pagasta līdz pat Grobiņai. Jārēķinās, ka šis posms papildus prasīs vismaz pusstundu.

Remonta dēļ šajā nedēļas nogalē satiksmei tiks slēgts autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus posms Saldū no dzelzceļa pārbrauktuves līdz krustojumam ar autoceļu Druva–Avotiņi. Satiksme tiks novirzīta pa apbraucamajiem ceļiem, kas tiks norādīti ar ceļazīmēm.

Zemgalē satiksme ierobežota aiz Jelgavas uz autoceļa Rīga–Jelgava–Lietuvas robeža (Meitene) gandrīz 30 kilometru garā posmā līdz pat Lietuvas robežai. Tā šķērsošana prasīs 40 minūtes.

Savukārt Vidzemē Valmieras virzienā uz autoceļa Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža (Valka) turpinās remontdarbi Straupes un Vaidavas pagastā. Darbi noris arī Ikšķilē un Lielvārdē uz autoceļa Rīga–Daugavpils.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu