Izskalojumu dēļ slēgta satiksme autoceļa Līgas-Kandava-Veģi posmā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stipru lietavu rezultātā naktī uz trešdienu atsevišķās vietās Ogres apkaimē bija izveidojušies ceļu izskalojumi un applūdušas brauktuves, tāpēc šajās vietās ir ieviesti satiksmes ierobežojumi un notiek ceļu sakārtošana, TVNET informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Lietavu dēļ ir apgrūtināti arī būvdarbi autoceļā Līgas – Kandava - Veģi. Tie tika sākti šovasar, lai novērstu zemes noslīdējumus autoceļa posmā starp Kandavu un Sabili.

Autoceļa posms satiksmei ir slēgts, tāpēc autovadītājiem ieteikts izmantot apbraucamo ceļu maršrutā Sabile – Matkule – Pūces - Plosti.

Tikmēr valsts ceļu tīklā vēl nav beigusies remontdarbu sezona, tāpēc ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem arī citviet.

Rīgas apkārtnē būtiski satiksmes ierobežojumi ir uz Rīgas HES tilta pār Daugavu, kā arī uz autoceļa Rīga - Carnikava - Ādaži pie Garciema.

Latgalē ievērojama seguma rekonstrukcija turpinās uz autoceļa Jēkabpils – Rēzekne – Ludza - Krievijas robeža (Terehova) posmā no Viļāniem līdz pat Rēzeknei. Tur ir jārēķinās ar ceļā pavadītu lieku stundu.

Kurzemē darbi uz Liepājas šosejas posmā no Vecpils pagasta līdz pat Grobiņai autovadītājus var aizkavēt par pusstundu.

Zemgalē satiksme ir ierobežota aiz Jelgavas uz autoceļa Rīga – Jelgava - Lietuvas robeža (Meitene) gandrīz 30 kilometru garā posmā līdz pat Lietuvas robežai. Tā izbraukšana prasīs 40 minūtes.

Savukārt Vidzemē Valmieras virzienā uz autoceļa Inčukalns – Valmiera - Igaunijas robeža (Valka) turpinās remonti Straupes un Vaidavas pagastā. Darbi noris arī Ikšķilē un Lielvārdē uz autoceļa Rīga - Daugavpils.

Informācija par visiem remontdarbiem uz valsts autoceļiem ir pieejama mājas lapā «www.lvceli.lv», navigācijas lietotnē «Waze», kā arī sociālajos tīklos «twitter.com/LVceli», Facebook un pa diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu