Satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceļu satiksmes negadījumos sestdien cietuši 11 cilvēki, liecina Valsts policijas informācija.

Jaunmārupē, Čiekuru ielā notika sadursme starp automašīnu «VW», kuru vadīja 1995.gadā dzimis vīrietis, un «Opel», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā cieta «Opel» pasažiere - 2011.gadā dzimusi meitene, kura nogādāta slimnīcā.

Saldū, Kuldīgas ielā notika sadursme starp 1964.gadā dzimušu vīrieti, kurš atradās alkohola reibumā un šķērsoja ceļa brauktuvi neatļautā vietā, un «Renault Laguna», kuru 1965.gadā dzimis vīrietis. Gājējs nogādāts slimnīcā.

Ceļa posmā Ventspils-Liepāja Pāvilostas novadā 1978.gadā dzimis vīrietis vadīja «Opel Vivaro» un netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un iebrauca grāvī. Cieta vadītājs, kurš atradās alkohola reibumā.

Rēzeknes novadā, Stružānu pagastā 1996.gadā dzimusi sieviete, vadot «BMW», ceļa līkumā netika galā ar auto vadību, kā rezultātā spēkrats apgāzās. Negadījumā cieta pasažieres – 1995. un 1998. gadā dzimušas meitenes, kuras nogādātas slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu