Divas autovadītājas pēc sadursmes nonāk slimnīcā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc divu automašīnu sadursmes vakar slimnīcā nonākušas divas autovadītājas, liecina Valsts policijas informācija.

Negadījums ap plkst. 17.35 noticis Jūrmalā, Brankciema ielā uz Rīgas - Ventspils autoceļa, pie mājām «Madaras». Uz ceļa notikusi sadursme starp automašīnām «Škoda Fabia», kuru vadīja 1985. gadā dzimusi sieviete, un «Volvo V40», kuru vadīja 1971. gadā dzimusi sieviete.

Abas autovadītājas pēc negadījuma tika nogādātas slimnīcā.

Savukārt Kandavas novada Vānes pagastā, autoceļa «Plosti-Pūces» septītajā kilometrā avarējusi automašīna «BMW 320», kuras vadītājs, 1991. gadā dzimis vīrietis, neizvēlējās drošu kustības ātrumu, kā rezultātā ceļa līkumā automašīnu sanesa, tā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca kokam. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere.

Jau ziņots, ka vakar Rīgā, Maskavas ielā, uz gājēju pārejas notriekts vīrietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. 199 autovadītāji sodīti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet 19 šoferi pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu