Vakar satiksmes negadījumos cietuši septiņi gājēji un velosipēdisti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši septiņi gājēji un velosipēdisti, aģentūrai BNS pavēstīja Valsts policija.

Jēkabpilī, Vienības ielā, 1991.gadā dzimis autovadītājs uz gājēju pārejas uzbrauca gājējam - 1984.gadā dzimušam vīrietim, kurš nogādāts slimnīcā. Arī Ventspilī, braucot pa Kuldīgas ielu, pie krustojuma ar Plato ielu 1947.gadā dzimis autovadītājs uz gājēju pārejas uzbrauca 1946.gadā dzimušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Zilupē, Raiņa ielā, notika sadursme starp mopēdu, kuru vadīja 1997.gadā dzimis vīrietis, un velosipēdu, kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cieta velosipēda vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Āzenes ielā, 1965.gadā dzimis autovadītājs uzbrauca velosipēdistei - 1981.gadā dzimušai sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Smiltenes novadā, Bilskas pagastā, 1989.gadā dzimusi autovadītāja nobrauca no ceļa braucamās daļas. Autovadītāja nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Mūkusalas aplī, sadūrās 1968.gadā dzimuša vīrieša un pagaidām nenoskaidrotas personas vadītas automašīnas. Negadījumā cieta 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Kalnciema ceļā, no 1984.gadā dzimuša vīrieša vadītas automašīnas braukšanas laikā izlēca 1993.gadā dzimis pasažieris, kurš bija alkohola reibumā. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Daugavpilī, Kandavas un Viestura ielas krustojumā, sadūrās 1995. un 1991.gadā dzimušu vīriešu vadītas automašīnas. Negadījumā cieta 1991.gadā dzimušais autovadītājs un viņa 1995.gadā dzimusī pasažiere, kā arī otras automašīnas pasažieris - 1995.gadā dzimis vīrietis.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti 72 satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā pieķerti 16 autovadītāji. Pagājušajā diennaktī sastādīti 205 protokoli par ātruma pārsniegšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu