Pēc riteņbraucēja notriekšanas autovadītāja aizbrauc; pēc tam piesakās VP (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Autovadītāja Liepājā pēc riteņbraucēja notriekšanas uz gājēju pārejas pameta negadījuma vietu, taču pēc tam pieteicās Valsts policijā (VP).

Plkst.17.05 Liepājā 1981.gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu «Volvo S60» pa tramvaja tiltu virzienā no Kārļa Zāles laukuma puses. Nogriežoties pa labi uz jauno ostmalu, vadītāja nedeva ceļu velosipēdistam – 1938. gadā dzimušam vīrietim, kurš nogriezās un šķērsoja ceļu pa regulējamu gājēju pāreju. Vadītāja bija aizbraukusi no notikuma vietas, bet pēc tam ziņoja policijai un ieradās VP iecirknī.

Trešdien Rīgā, Augusta Deglava ielā 1941.gadā dzimis vīrietis, vadot «Fiat», uzbrauca gājējai – 1972.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Augusta Deglava ielā 1970.gadā dzimis vīrietis, vadot «VW», sadūrās ar «Subaru», kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā cieta «Subaru» pasažiere - 1940.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Salaspils novadā A4 un P5 krustojumā 1938.gadā dzimis vīrietis, vadot «VW», izraisīja sadursmi ar «Scania» ar piekabi «Krone». Sadursmes rezultātā cieta «VW» vadītājs un 1945.gadā dzimusī pasažiere. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Policija informē, ka trešdien Latvijā satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki. Valsts policija reģistrējusi 55 ceļu satiksmes negadījumus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu