Olainē četru automašīnu sadursmē cietuši divi cilvēki (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Vakar Olaines novadā uz apvedceļa Salaspils - Babīte ap plkst.18 notikusi četru automašīnu sadursme, kurā cietuši divi cilvēki.

Kā uzzinājām Valsts policijā, notikusi sadursme starp automašīnām «Volkswagen Golf», «Volvo V70», «Citroen» un «Chrysler Voyager».

Negadījumā cieta automašīnu «Volkswagen Golf» un «Volvo V70» vadītāji, 1966.gadā un 1981.gadā dzimuši vīrieši, kuri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Tīraines ielā 13, notikusi sadursme starp automašīnu «MAN», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis un automašīnu «Land Rover Freelander», kuras vadītāja, 1967.gadā dzimusi sieviete, pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Citviet galvaspilsētā, Mārupes ielā 4, 1960.gadā dzimusi automašīnas «Mazda» vadītāja uzbraukusi 1971.gadā dzimušam gājējam, kurs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Brīvības un Matīsa ielas krustojumā noticis negadījums 25.maršruta autobusā, kur kāda 1940.gadā dzimusi pasažiere kritusi un guvusi dažādas traumas.

Policija reģistrējusi arī ceļu satiksmes negadījumu Salaspilī, Maskavas un Enerģētiķu ielas krustojumā, kur 1984.gadā dzimis automašīnas «Chrysler» vadītājs uzbraucis 1998.gadā dzimušai gājējai. Viņa pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Piektdien Latvijā reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu