Liepājas šosejas 15 km garā posma rekonstrukcijā ieguldīti 8 miljoni eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Priedītis / LETA

Liepājas šosejas 15 kilometrus garā posma rekonstrukcijā pie Kalvenes ieguldīti astoņi miljoni eiro, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi».

Darbus veica piegādātāju apvienība SIA «Aizputes ceļinieks» un SIA «8.CBR».

Šosejas posmā ir veikta segas rekonstrukcija, reciklējot veco segu un pievienojot «Liepājas metalurga» domnas sārņus, kā arī trīs kārtu asfaltbetona ieklāšana. Remontdarbu gaitā tika rekonstruēts tilts pār Stulbes upi un izbūvētas pieturvietas un paviljoni.

Trešdien, 29.oktobrī, «Latvijas Valsts ceļi» plāno svinīgi atklāt rekonstruēto Liepājas šosejas Rīga (Skulte)-Liepāja posmu no 148. līdz 163.kilometram pie Kalvenes.

Kā informē «Latvijas Valsts ceļi», vienlaikus tiek rekonstruēts ar Liepājas šosejas otrs posms - tiek veikta virsējās kārtas rekonstrukcija posmā no 163. līdz 185.kilometram. Tur būvdarbus veic piegādātāju apvienība SIA «Aizputes ceļinieks» un SIA «8.CBR», un rekonstrukcijas izmaksas ir 7,5 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu