Vakar satiksmes negadījumos gājuši bojā pieci cilvēki (18)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijā pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki, bet vēl viens cilvēks sabraukts uz dzelzceļa, noskaidroja Valsts policijā.

Jau ziņots, ka vakar Stopiņu novadā, Rumbulā, automašīna iebrauca kokā un aizdegās. Negadījumā gāja bojā 1992.gadā dzimušais automašīnas vadītājs un 1997.gadā dzimusī pasažiere.

Savukārt Viļānu pagastā traktora un divu automašīnu sadursmē gāja bojā 1960.gadā dzimis vīrietis, bet cieta trīs cilvēki - 1965. un 1982.gadā dzimuši vīrieši un 1978.gadā dzimusi sieviete.

Rēzeknes novadā, Lūznavas pagastā, automašīna «Mercedes Benz Sprinter» notrieca pagaidām nenoskaidrotu gājēju, kurš notikuma vietā mira. Turpat Rēzeknes novadā, Mākoņkalna pagastā, automašīna iebrauca grāvī un negadījumā cieta trīs 2000., 2001. un 1999.gadā dzimušas pasažieres.

Rīgā, Rostokas ielā pasažieru elektrovilciens uzbrauca 1935.gadā dzimušam vīrietim. Vīrietis no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā.

Kopumā Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki.

Par braukšanu reibumā aizturēti astoņi šoferi, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 230 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu