Trīs auto sadursmē uz Liepājas šosejas iet bojā cilvēks

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājas šosejas sestdien sadūrās trīs automašīnas, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Avārijā ir trīs cietušie, divu atbrīvošanā bija nepieciešami hidrauliskie instrumenti. Avārija notika Saldus novadā plkst.13.35.

Valsts policija informē, ka šajā avārijā viens cilvēks ir zaudējis dzīvību. Policija sniedz informāciju, ka avārijā iesaistītas divas mašīnas.

Policija vēsta, ka Saldus novadā sadūrās automašīna «Ford Mondeo» un automašīna «Opel Zafira». Automašīnas «Ford» vadītājs, 1938.gadā dzimis vīrietis, gāja bojā notikuma vietā. Automašīnas «Opel» pasažieres, 1941. un 1993.gadā dzimušas sievietes, pēc atbrīvošanas no automašīnas nogādātas slimnīcā.

VUGD sestdien piedalījās 15 glābšanas darbos.

Salīdzinot ar dienu iepriekš, satiksmes negadījumu skaits būtiski samazinājies

Salīdzinot ar dienu iepriekš, kad uz ceļiem notika 150 negadījumu, Latvijā uzsniegot pirmajam sniegam, sestdien Valsts policija reģistrējusi 61 ceļu satiksmes negadījumu.

Kopumā avārijas cietuši 13 cilvēki, viens gājis bojā, Saldus rajonā divu auto sadursmē.

Vairāki cietušie ir avārijā Rīgā, Augusta Deglava ielā. Automašīnas «Audi» un automašīnas «Mercedes Benz» sadursmē cieta 1969.gadā dzimušais automašīnas «Mercedes Benz» vadītājs, kā arī «Audi» un «Mercedes Benz» pasažieri – 1955. un 1988.gadā dzimušas sievietes, kā arī 1994.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma cietušie nogādāti slimnīcā.

Bet Carnikavas novadā uz autoceļa Jaunciems-Kaugale-Carnikava-Ādaži 1963.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas «Volkswagen» vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un auto apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieres - 1935. un 1968.gadā dzimušas sievietes, kuras pēc negadījuma nogādātas slimnīcā.

Sestdien izrakstīti 226 administratīvā pārkāpuma protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Par automašīnas vadīšana alkohola reibumā sodīti 15, bet narkotisko vielu iespaidā - četri vadītāji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu