Braukšanas apstākļi kopumā apmierinoši

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem pirmdienas rītā pārsvarā ir apmierinoša, atsevišķos ceļu posmos veidojas apledojums, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» operatīvā informācija.

Rīta agrumā apledojuma veidošanās konstatēta uz dažiem reģionālajiem ceļiem Alūksnes, Gulbenes, Madonas un Talsu apkaimē.

Pārvietošanās pa vietējiem ceļiem apgrūtināta visā Latgalē, kā arī Limbažu, Alūksnes, Gulbenes, Madonas un Jēkabpils apkārtnē.

Sinoptiķi prognozē, ka pirmdien kopumā saglabāsies apmierinoši braukšanas apstākļi. Naktī uz otrdienu valsts rietumu daļā gaidāms neliels lietus un sniegs, ceļi vietām apledos.

«Latvijas Valsts ceļi» atgādina, ka laika posmā no 1.decembra līdz 1.martam visiem automobiļiem un autobusiem, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, kā arī to piekabēm jābūt aprīkotām ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu