Aizvadītajā diennaktī notriekti divi gājēji

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/nakrnsm

Aizvadītajā diennaktī autovadītāji notriekuši divus gājējus, liecina Valsts policijas informācija.

Rīgā, Lubānas ielā, 1947.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VolksWagen», vakar plkst. 13.15 sadūrās ar gājēju - 1944.gadā dzimušu vīrieti, kurš nogādāts slimnīcā. Mediķi viņam konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu un augšstilba kaula lūzumu.

Krāslavas novada Ūdrīšu pagastā vakar plkst. 17.26 kāds 1960.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «VW Golf», sadūrās ar gājēju – 1960.gadā dzimušu vīrieti -, kurš šķērsoja ceļa braucamo daļu. Cietušais gājējs nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola informēja, ka cietušajam konstatēta galvas trauma un abu apakšstilbu vaļēji lūzumi, kā arī šoka stāvoklis. Iespējams, vīrietis atradies alkohola reibumā.

Savukārt Vaiņodē, Brīvības ielā, šonakt ap pusnakti kāds 1999.gadā dzimis puisis, vadot velosipēdu, sabijās no pretim braucošā auto gaismām un iebrauca grāvī. Cietušais riteņbraucējs nogādāts slimnīcā, kur konstatēts, ka pusaudzis guvis atslēgas kaula lūzumu.

Policija arī informē, ka vakar plkst. 13.15 Ventspilī, Talsu ielā, 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Jeep Cherokee», neievēroja meteoroloģiskajiem apstākļiem un ceļa segumam piemērotu ātrumu, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu «Opel Astra», kuru vadīja 1948.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta «Jeep» pasažiere - 1975.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 29 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši septiņi cilvēki. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīts 201 autovadītājs, bet septiņi šoferi pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu